Annak idején, mikor újra gondoltuk a Teljes Értékű Ételek on line marketing stratégiáját sok mindent szem előtt kellett tartanunk. Tudtuk, hogy szükséges a szakmai blog http://teljesertekutaplalkozas.blogspot.hu/   (erről szólt az előző bejegyzés) de a receptekről sem szerettünk volna megfeledkezni. Aki ismer minket az tudja, hogy Kisa Judit dietetikus már régóta vezet különböző típusú egészségkonyhákat és imád főzni. Számos könyve és receptje jelent meg http://www.teljesertekuetelek.hu/virtualis_konyv.html az elmúlt időszakban. Így itt volt az ideje, hogy létrehozzuk az ő blogját is http://kisajudit.blog.hu/ , ami egyben a csapat recept oldalává vállt. Itt mindenki talál magának megfelelő egészséges receptet, amit könnyen elkészíthet saját otthonában.

clip_image002_1.jpg

Felmerülhet a kérdés, hogy nem osztotta meg ez a felosztás a látogatók figyelmét? A válasz nem, mert minden blogbejegyzés végén biztosítjuk az átlépés lehetőségét a másik blogba, illetve egyéb oldlainkra. A számok minket igazolnak. Sokan találják meg a bejegyzéseinket a Googlen keresztül és a legtöbb esetben a facebook oldalunkon https://www.facebook.com/teljes.erteku.etelek lyukadnak ki a legvégén. De erről majd legközelebb.

Köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy elolvastad a bejegyzésemet.

Kondor Albert

A bejegyzés trackback címe:

https://kondoralbert.blog.hu/api/trackback/id/tr354861264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása