Miért van szükség blogra? Miért nem elég a weboldal? A válasz egyszerű. A weboldalt tájékoztatásra a blogot vélemény nyilvánításra (privát blog) és szakmai anyagok (céges vagy vállalati blog) megosztására használd. Jómagam is ezen gondolat mentén haladva jutottam arra a döntésre, hogy blogot kell létrehoznunk. De milyet? Mennyiért? Melyik szolgáltatónál? Sok kérdés, nézzük szép sorjában.

A szakmai blogot http://teljesertekutaplalkozas.blogspot.hu/ a Google tulajdonában lévő Bloggerben

clip_image002.jpg

a recept blogot http://kisajudit.blog.hu/   (erről bővebben a következő bejegyzésben) itt a blog.hu-n hoztam létre. Miért kellett két különböző blogot létrehozni? A válasz egyszerű. Nem szabad a szakmaiságot keverni a receptekkel. Ha valaki szeretne az anorexiáról olvasni nagy a valószínűsége, hogy nem szívesen nézne mellette recepteket. A másik tényező, hogy a szakmai oldal sok esetben referencia oldalként is működik, ami igazolja Judit és Gyöngyi szakmai tudását a dietetika terén. Ez nagyon fontos. Miért? Ha szeretnénk egy szolgáltatást értékesíteni http://www.teljesertekuetelek.hu/szolgaltatasaink.html   de valaki még nem ismer minket (csak hallott rólunk), akkor lássa, hogy olyan szakemberektől kér segítséget akik tényleg a szakmában dolgoznak és nem egy gyorsított képzésen szerezték meg tudásukat. A bizalom  kiépítése, az egészséggel kapcsolatos vállalkozások alapköve, ha ezt nem tudjuk megtenni, akkor a vállalkozásunk gyorsan a süllyesztőbe kerül.

Mostanában a szakmán belül sokan felteszik nekem a kérdést, hogy miért ingyenes blogot választottam? Őszintén. Úgy gondoltuk, hogy a Google tulajdonában lévő Bloggerben megvan minden, ami nekünk kell. A bejegyzés több irányban megosztható , reklám mentes, nagyon széleskörű sablon és paraméter beállításokkal rendelkezik. A döntésünk helyességét az olvasói visszajelzések is igazolják.

Legközelebb a recept blogról írok részletesen. Addig is minden jót kívánok mindenkinek.

Kondor Albert

A bejegyzés trackback címe:

https://kondoralbert.blog.hu/api/trackback/id/tr254803104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása